Hulp bij inloggen

Hieronder vind je de stappen die je moet zetten om in te loggen overzichtelijk op een rij. 

 1. Allereerst is het belangrijk om de e-learning NIET op je telefoon of tablet te volgen, maar op een laptop of desktop en ook niet op een apparaat van Apple. Dat laatste komt omdat Apple in zijn systeem heeft opgenomen dat voice-overs niet automatisch opgestart kunnen worden. Het is wel mogelijk om de e-learning op een Apple te doen, maar dan moet je iedere keer zelf de audiobestanden opstarten.
 2.  Zorg voor een goede internetverbinding en een opgeladen apparaat. 
 3. In de menubalk vind je als één na laatste tabje “online BHV cursus”. Daar klik je op. Je komt dan op een pagina met de titel online BHV cursus. Daar vul je het wachtwoord in dat je van ons hebt gekregen. Soms heb je dat rechtstreeks via ons gekregen en soms via je eigen werkgever/BHV-coördinator. Als het wachtwoord bv “paardenbloem” is, dan vul je paardenbloem in, dus zonder de aanhalingstekens. Je klikt op het blauwe blokje inloggen.
 4. Je zit nu op een pagina met welkom op de online omgeving van Cursuscentrum de Brug. Graag de uitleg op deze pagina lezen. Daarna scrol je naar onderen en beslis je welke module je eerst gaat volgen. Bijvoorbeeld basis reanimatie-BLS (inclusief AED). Je klikt op de blauwe balk onderin deze tegel. Er staat: lees verder of enroll now.
 5. Je komt nu op een pagina waar staat: huidige status niet ingeschreven. Je vind daar een blauwe knop login om in te schrijven. Daar klik je op.
 6. Je zit nu op een pagina genaamd inloggen. Als je al vaker e-learningen bij ons gevolgd hebt, heb je jezelf al geregistreerd en kun je hier je gebruikersnaam of e-mailadres invullen en vervolgens je eigen wachtwoord (let op dit is NIET het wachtwoord uit stap drie).  De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn gevoelig voor hoofd- en kleine letters, dus let goed op.  

  Ben je je wachtwoord kwijt? Dan klik je op wachtwoord vergeten en krijg je een mail op het mailadres dat je bij het registeren hebt gebruikt. Afhankelijk van de instelling van je eigen mailprogramma kan dat in de spam terecht komen, dus kijk daar ook even. 

  Als je je wachtwoord nog weet of gereset hebt, druk je op inloggen en start je de module. 

  Lukt het resetten van je wachtwoord niet, dan kun je je ook nog opnieuw registreren met een ander mailadres. 
 7. Doe je voor het eerst een e-learning bij ons, dan klik je op de knop registreer een account. Daar vul je alle gevraagde velden in. Deze gegevens hebben we nodig om te weten wie welke e-learning heeft gevolgd. Aan het eind klik je op de blauwe knop registreren en start je de module. 
 8. Als een module klaar is, scrol je naar boven en klik je op terug naar module overzicht. Je kunt dan een volgende module aanklikken of uitloggen.
 9. Als je klaar bent met de e-learningen vergeet dan niet om uit te loggen (is een knop voor). Als je dat per ongeluk vergeet en je na een jaar opnieuw in wilt loggen, kun je de melding krijgen dat de toegang tot deze module is verstreken. Je logt dan alsnog uit en opnieuw in. Lukt dat niet dan kun je altijd nog jezelf opnieuw registeren met een ander mailadres.
Cursuscentrum 'de Brug' Nederlandse Reanimatieraad Oranjekruis Blended Learning CCV European Resuscitation Council Brandbeveiliging 'de Brug'